Akureyri

We begonnen de dag vandaag zoals we die gisteren afsloten, met een wandeling. We deden die deze keer in de volgende vallei. Er zijn ook nog andere mogelijkheden maar deze zijn waarschijnlijk wat technisch en lastig voor de meesten van ons.
Onze volgende stop was in het vissersdorpje Dalvik, waar we na de bezichtiging ook onze lunch namen, in een bijzonder leuk plaatsje. Daarna ging het naar een nog kleiner vissersdorpje, Hjalteyri, alvorens verder te rijden naar Akureyri voor de nacht.
Verder kan ik u vandaag “vervelen” met wat teveel foto’s, ondanks de zware schifting die ik al doorvoerde.

https://www.strava.com/activities/6768811865

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s