Reykjavik – IJsland

Vandaag is zo één van die minder aangename dagen bij het wat verder weg reizen, al is het deze keer nog niet zo heel ver weg, de dagen van ter plaatse geraken en terug te keren. Het begon met een vroeg trein ritje naar Zaventem, waar we dus samen kwamen maar nog niet de vlucht namen. We deden een transfer met 2 busjes naar Schiphol, vanwaar we dan echt vertrokken. Na een vlucht van een kleine 3 uur volgde dan nog een bus transfer naar het hotel in Reykjavik. Alles samen, met het nodige wachten tussendoor, dus een lange vervelende dag waarop je eigenlijk weinig ziet of doet. Morgen maken we de transfer nog eens terug naar de luchthaven om nog een uurtje verder naar het noordoosten te vliegen. Momenteel is het zicht hier een beetje wit en grijs, wit van de sneeuw en grijs van de lucht. Al bij al ben ik echter gewoon al blij dat ik nog eens op reis ben.
In een vorig leven toerde ik hier ook al eens met de moto rond. Ook toen lag er, in augustus overigens, al wel eens sneeuw maar niet zoveel als nu 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s