Leuven 10 Km

Het was vandaag weer mooi fietsweer maar dat kon even niet, ik zette in de plaats daarvan de eerste stappen van mijn eerste reis in ruim 2 jaar. Ik nam de trein naar Leuven vanwaar ik morgen vroeg verder ga naar Zaventem, waar we samenkomen voor een kleine groepsreis naar IJsland. De trein was vandaag trouwens ook weer wat reizen. Vanwege werken aan het spoor begon de reis met de vervangbus tussen Poperinge en Menen. Het maakte me verder niet veel uit, omdat ik in Gent moest overstappen, maar de trein zou ook maar tot Sint Niklaas rijden. De lijn Poperinge – Antwerpen was dit weekend dus Menen – Sint Niklaas. Ook in Leuven werden er trouwens vervangbussen aangekondigd richting Aarschot en Mechelen, er wordt schijnbaar hard aan het spoor gewerkt.
Ik vertrok goed op tijd vanmorgen, zo kon ik vanmiddag mijn bagage droppen in de herberg en nog een wandeling maken. Ik ging langs het Groot Begijnhof en de Abdij van het Park. Ik passeerde al wel eens meer in Leuven maar geen van deze beiden had ik al eerder bezocht.

https://www.strava.com/activities/6747322582

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s