sport rit 97 Km

Wind en wolken waren nog steeds stevig aanwezig maar ik deed vandaag wel een volwaardige rit. De hogere toppen van de wind zullen ook wel wat afgerond geweest zijn maar het was toch dikwijls nog wreed lastig. Ik zorgde er wel voor dat ik aan het slot tenminste nog even zou kunnen uitbollen en reed daarvoor mijn rit eens in omgekeerde richting. Ik dacht niet dat dit voor problemen zou zorgen maar voorbij Alveringem was ik schijnbaar even in gedachten verzonken en plots toch het spoor kwijt, mijn rit verliep dus niet helemaal zoals gepland. Ik had wel vlug een alternatieve route, die achteraf gezien misschien wel leuker was, maar het was toch even raar.

https://www.strava.com/activities/6656339892

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s