sport rit 60 Km

De aanvankelijk voor de namiddag voorspelde windstoten zouden uiteindelijk schijnbaar niet komen en dus nam ik toch weer de fiets. De wind bleef wel nog een stevige factor natuurlijk en af en toe met toch ook nog wat stevige stoten er bovenop. Daarom heb ik mijn vooraf geplande rit, langs Diksmuide, behoorlijk ingekort. Oorspronkelijk zou ik langs de IJzer van Diksmuide tot De Fintele tegen de wind geploeterd hebben, ook de ingekorte rit zou nog wel lastig genoeg zijn. Bij momenten haalde ik, met de koersfiets op vlakke weg, geen 20 KmH.

https://www.strava.com/activities/6650611434

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s