Ieper 11 Km

Ik ben vanmorgen begonnen met een frisse ochtendwandeling. Ik had het idee dat de combinatie van vochtigheid en vrieskou misschien wel mooie plaatjes zou kunnen opleveren. Even leek mijn plan te gaan mislukken bij gebrek aan vochtigheid, toen ik om 7 uur opstond was de lucht uiteraard nog zwart maar ook duidelijk helder. De vochtigheid zou echter nog komen, tegen 9 uur kwam de mist opzetten en tegen dat ik aan Zillebeke vijver kwam was hij zo dicht dat ik het vijverhuis niet eens meer te zien kreeg. Spijt had ik van de mist bij de futen op de Verdronken Weide, ik heb er een hele serie van maar met wat zonlicht zouden ze pas mooi geweest zijn.

https://www.strava.com/activities/6579330287

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s