sport rit 102 Km

Het was nog altijd behoorlijk frisjes natuurlijk maar ook mooi blauw en het leek me wel een gelegenheid om al eens een wat grotere rit te doen, een eerste 100+ van het jaar. Een eerste 100+ in 3 maanden ook, de laatste dateerde van 23 oktober. Onderweg kwamen er wel wolken opzetten en met name deze die vanaf de kust naderden waren best wel grijs maar ik vertrouwde de droge belofte van de weervoorspellers en hield vast aan mijn voorziene 100K, al werd het niet warmer zonder het zonnetje natuurlijk. Ik was toch niet altijd gerust in die belofte en was dan ook blij toen ik langs de IJzer terug richting binnenland kon, waar het er toch net wat beter uitzag. Vanaf Diksmuide kreeg ik terug een zonnetje te zien.

https://www.strava.com/activities/6574724592

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s