Ieper 11 Km

Weer een grijze dag maar toch was er vandaag wat meer twijfel over de activiteit. Tegen de middag leek het wel fietsbaar te zijn maar op andere momenten rees er toch weer wat twijfel. Eigenlijk is het vrijwel altijd wel fietsbaar natuurlijk maar zo doorzettend ben ik niet (meer) en bovendien heb ik tegenwoordig een waardig alternatief met een wandeling. Uiteindelijk werd het ook vandaag dus weer een wandeling en daar was ik achteraf best blij mee. Onderweg kon ik vaststellen hoe wisselvallig het wel weer was. Toen ik aankwam bij Zillebeke vijver was het zicht nog minder dan gisteren maar halfweg de vijver liep ik in volle zonneschijn en toen ik langs de overkant terugkeerde trok het alweer terug dicht. Aan de Verdronken weide kon ik dan alweer geen oevers meer zien.

https://www.strava.com/activities/6517682012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s