Ieper – Gasthuisbossen 18 Km

Het beloofde een mooie dag te worden vandaag maar toen kwam de mist opzetten. Hij trok wel eens weg maar keerde ook telkens weer terug, ik koos dus voor een wandeling. Rond halfweg klaarde het weer mooi op maar ook nu bleef het weer niet duren. Op sommige momenten was het zicht geen 100 meter meer. Toch zag ik enkele wielertoeristen. Op zich geen probleem maar zonder licht was het in de omstandigheden toch geen goed idee, al waren er ook chauffeurs die licht overbodig vonden.

https://www.strava.com/activities/6512264093

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s