Vorselaar 45 en 4 Km

Ik ben het nieuwe jaar begonnen zoals ik het vorige geëindigd ben, met ’s morgens een ritje en ’s middags een wandeling. De rit ging nog eens naar Lier maar ik ben er een keertje door gereden in plaats van rond. Ik had van mijn broers gehoord dat het internaat daar, waar ik 4 en mijn broers respectievelijk 5 en 6 jaar verbleven, “uitgekleed” was voor verbouwing en daarom reed ik er nog eens even langs. De wandeling ging vandaag wel weer in het gezelschap van moeder en dus iets korter.
Ik slaagde er gisteren niet in om het jaar af te sluiten met een stel reeën maar kon vanmorgen het nieuwe jaar er wel mee beginnen 🙂 . Omdat ze wat verder stonden en er nog vrij weinig licht was, zijn de foto’s wat minder maar ik blijf het wel altijd een mooi moment vinden.

https://www.strava.com/activities/6455811097

https://www.strava.com/activities/6455808966

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s