Vorselaar 47 en 8 Km

Vandaag heb ik wel de wind getrotseerd om nog een laatste ritje te doen dit jaar. Er was allicht al iets minder wind dan gisteren maar het was toch nog dikwijls stoempen. Ik passeerde, tussen Viersel en Pulderbos, nog eens langs het stukje “hel” in de Kempen. Gelukkig ligt er een bruikbaar pad naast de kasseien, waardoor je er inderdaad langs kunt rijden 🙂 .
Na de middag maakte ik dan nog een wandeling. Ook deze maakte ik solo, moeder bleef liever thuis om de laatste nieuwjaarszangers te ontvangen. Nieuwjaarszingen is een oude Kempense traditie waarbij kinderen van huis tot huis gaan om zingend hun nieuwjaarswensen over te brengen voor een centje of een snoepje. Ik had gehoopt om nog een paar reetjes te spotten om het jaar uit te zwaaien, ik weet dat er een aantal mogelijkheden zijn op deze wandeling, maar dat lukt toch niet altijd.
Daarmee zit het jaar er zowat op. Op gebied was er weer weinig te beleven maar met een 15.000 fiets- en 1.900 wandelkilometers was het wel weer een behoorlijk actief jaar. Wat het reizen betreft heb ik voor volgend jaar al wel wat “perspectief” geboekt in de vorm van een kleine groepsreis van 10 dagen naar IJsland begin maart. Nu maar hopen dat omikron geen roet in het eten zal werpen.

https://www.strava.com/activities/6451572568

https://www.strava.com/activities/6451570017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s