Ieper – Dikkebus Vijver 15 Km

Ik heb er lang aan gedacht om vandaag te fietsen maar de wegen waren de afgelopen dagen wel behoorlijk vettig en vochtig en omdat het toch wel lang bleef vriezen vreesde ik dat die wegen op schaduwrijke plaatsen mogelijk nog wat glad zouden kunnen zijn en dus koos ik toch voor een wandeling. Tijdens die wandeling bleek mijn vrees ongegrond, de wegen waren mooi droog. Nu is een wandeling in deze omstandigheden natuurlijk ook altijd mooi. Zeker wanneer dan blijkt dat je ook op de “Dikkebus Vijver route” gewoon reeën kunt tegenkomen, in de velden onder het Tortelbos 🙂 . Het waren er drie maar ik vrees dat er eentje de oversteek niet overleefd heeft. Even later hoorde ik namelijk, van achter een villa, een zwaar geweerschot en nog wat verder zag ik er in de verte nog maar twee staan treuzelen bij een hindernis 😦 .

https://www.strava.com/activities/6411420893

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s