Diksmuide 55 Km

Vandaag was er terug iets meer kleur en, vooral, minder vochtigheid in de lucht. Ik nam dus nog eens de fiets om weer langs het water te fietsen, heen langs De Blankaart en terug langs IJzer en kanaal. Bij De Blankaart ging het trouwens niet alleen langs maar ook door het water. Het ging net maar was toch wat op de limiet, vooral het tweede stuk was echt wel lang en behoorlijk diep. Ik hield er een paar natte schoenen aan over maar dankzij Gore-Tex viel het aan de binnenkant nog wel mee.

https://www.strava.com/activities/6407087185

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s