Zichem 6 Km

Ook vandaag dus weer op verplaatsing gaan wandelen, naar het land van “de witte”. Het was een wandeling die moeder al eens eerder deed met mijn broer en wel goed vond. Ik kan dat trouwens niet tegenspreken, ik houd ook wel van de restanten van de steenbakkers van gisteren maar als wandeling was dit toch een stuk mooier.
De ree zagen we op de terugweg, ik zette me er even voor in de graskant. Ze stond wel behoorlijk ver en het werd stilaan duister, dat is ook wel merkbaar aan de foto, maar ze is wel duidelijk.

https://www.strava.com/activities/6363158840

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s