Koningshooikt 5 Km

Ik reed vandaag met moeder naar het Fort van Koningshooikt om er het Brede Zeyppad te doen. We probeerden dat al eens eerder, een tijdje terug, maar konden er toen niet terecht vanwege een cyclocross in de omgeving. Vandaag kon het dus wel. Het werd een leuke wandeling maar niet meer dan dat. Ik vond de omgeving niet de indrukwekkendste waar ik al wandelde en er is, op wat watervogels op de gracht na, ook weinig leven merkbaar. Je hoort meer van het verkeer in de omgeving dan van de vogels. Ook het fort maakte niet de grootste indruk, het wordt wel volop geëxploiteerd. De wandeling was ook wat korter dan verwacht. Achteraf bleek dat het pad veranderd is maar dat dit on-line nog niet aangepast is.

https://www.strava.com/activities/6247659283

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s