Rememberance

11 november is traditioneel de hoogdag van het jaar in Ieper. De vorige 2 edities heb ik zelf ook gemist maar dit jaar wou ik wel eens zien in welke mate het, na Brexit en Corona, weer “terug naar vroeger” was. Er waren wel nogal wat bekende gezichten maar er ontbraken er toch ook nog veel, het was dus toch nog een “light” versie. Het stervende CCMP, “de kazerne van Ieper”, was nog vertegenwoordigd door een ongewapende sectie in plaats van het klassieke gewapende peloton.
Na de middag vertrok ik dan weer voor een lang weekend naar de Kempen, hoewel weekend of werkdag voor mij nog weinig verschil maakt natuurlijk. Omdat er weekend dienstregeling gold mocht ik in Berchem 40 minuten wachten op mijn verbinding naar Herentals. Ondertussen werd het goed donker en nam ik daar toch nog maar eens de bus naar Vorselaar, dat was al een tijdje geleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s