Kempen 70 Km

Ook op deze maandag werd er nog niet naar de Westhoek teruggekeerd. Ik bleef nog een dagje extra, morgen komt broer terug. Op de middag liet moeder wel verstaan dat ze vandaag voor een rustdag zou kiezen, sowieso was er in de namiddag al de OKRA hobbyclub. We deden ook al wel een 43 Km over de voorbije 8 dagen, een rustdagje was misschien wel op zijn plaats. Hoe dan ook koos ik dan maar voor een wat langer ritje. De route werd een beetje met de natte vinger bepaald. Ik had wel een vaag idee waar ik heen wilde maar de route wijzigde zo dikwijls onderweg dat er van het originele plan maar zowat de helft overbleef. Ik wist niet altijd precies waar ik was maar het werd wel een mooi ritje, in een richting die ik niet zo vaak doe.

https://www.strava.com/activities/5990811770

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s