Lier en Vorselaar 2 x 6 Km

Moeders vaste zondagochtend afspraken gingen vandaag niet door en dus zouden we er vandaag nog eens een dagje van maken. We besloten de bestemming deze keer niet zo ver te gaan zoeken en kwamen tenslotte bij Lier uit, een stad die ons toch wel wat aan het hart ligt. Ik kwam bij de “planning” ook het Brede Zeyppad tegen, een wandeling bij het Fort van Koningshooikt (deelgemeente van Lier). Die leek wel de moeite en die zouden we dus voor de middag doen, waarna we naar Lier zelf zouden rijden om iets te eten en eventueel de stad nog wat te bezoeken. Toen we echter bij het Fort aankwamen bleek daar een veldcross plaats te hebben en was er van wandelen dus geen sprake. We reden dan maar meteen door naar Lier voor plan B, de Timmermans wandeling. De wandeling op zich was wel goed maar voor de aanduidingen scoren ze niet zo hoog, die liet vooral in het middengedeelte nogal te wensen over. Gelukkig had ik vanmorgen het plannetje nog afgeprint. Na de wandeling en het etentje vond moeder het toch wel genoeg en kwam er dus niets extra meer bij. We waren dus al vrij vroeg terug thuis en daar deed ik er dan maar nog een solo wandeling bij.
Ik heb ook nog wel wat leuke foto’s van die tweede wandeling maar de verzameling van Lier zat al zo vol, en in “onze” bossen kom ik wel eens vaker, dat ik die voor vandaag maar heb laten vallen.

https://www.strava.com/activities/5985897654

https://www.strava.com/activities/5985898465

2 gedachten over “Lier en Vorselaar 2 x 6 Km

  1. Mooi Danny ! Ben er ooit eens een dagje in de kadettenschool geweest, maar voor de rest ken ik Lier niet. Lijkt mij wel eens de moeite om er eens een weekendtripje van te maken …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s