Retie 58 en 6 Km

Vandaag de fiets én de auto genomen. We zouden na de middag gaan wandelen in het Prinsenpark in Retie en dus ging ik voor mijn ochtendrit ook die richting uit, kwestie van eens te gaan kijken waar ik dat park precies kon vinden.
De wandeling in het Prinsenpark was erg geslaagd. Eigenlijk vind ik de benaming “park” wat misplaatst. Bij een park denk ik eerder aan een, wat groot uitgevallen, aangelegde tuin terwijl het Prinsenpark eigenlijk een groot natuurgebied betreft. Anderzijds zijn “Nationale Parken” overal ook natuurgebieden natuurlijk.
Ik zag ook een ijsvogeltje over het water scheren maar daarvoor was ik met mijn camera te laat / te traag. De ree die een beetje verder ons pad kruiste zou wel gelukt zijn maar ik vond het in de omstandigheden beter om moeder er attent op te maken, waardoor ik net te laat was voor de foto maar moeder ze ook wel zag.
Vrijdag is ijsjesdag, dus maakten we op de terugweg nog een tussenstop bij het IJssloeberke.

https://www.strava.com/activities/5974683339

https://www.strava.com/activities/5974684396

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s