Westvleteren 6 Km

Vandaag, ondanks het mooie weer, weer de fiets laten staan. In plaats daarvan namen we de auto. We reden richting Westhoek, niet voor de nog openstaande wandeling in de Palingbeek maar wel de Sint-Sixtus wandeling in Westvleteren en voor de gelegenheid ging ook tante mee. We begonnen eerst nog met een hapje in De Vrede alvorens op pad te gaan. Na ruim 4 Km hadden de dames het idee dat de wandeling wat lang zou worden, het was ook wel behoorlijk warm in de zon, en dus sneden we een hoekje af. Voor de terugrit namen we de “scenic route” richting autosnelweg, over kleine wegen en onder andere langs de IJzer.
Het was lang geleden dat ik nog eens zo ver met de auto reed, er was een tijd dat ik de rit wekelijks deed. Ik mocht ook al direct het “genot” van de file smaken, zowat anderhalf uur om op de ring van Antwerpen te geraken. De terugrit ging al niet beter. Ruim 10 uur onderweg is wel behoorlijk lang voor een wandeling maar het was toch een geslaagde dag.

https://www.strava.com/activities/5970911324

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s