Vorselaar 51 en 4 Km

Vandaag weer voor een ochtendritje gekozen, voor de regen zou komen. Door een verkeerde instelling van mijn GPS “wandelde” ik de eerste 4 kilometer van mijn rit, aan een snelheid van meer dan 20 KmH 🙂 . Ik deed mijn klassieke ritje rond Lier, klassiek heen en terug maar wel aangepast rondom Lier. De nieuwe versie is wat korter maar wel erg mooi, ze sluit ook wat beter aan rond Lier.
Uiteindelijk bleef de regen lang genoeg weg om ervoor ook nog een wandelingetje te maken, een echt wandelingetje. Wandelingen staan ook weer steeds meer in het teken van paddenstoelen.
Ik weet niet of en waarom reeën zich blijkbaar graag aan me laten zien maar ik kom ze schijnbaar meer dan gemiddeld tegen, op verscheidene plaatsen ook. Vandaag betrof het een echt koppeltje. Ik zag eerst het vrouwtje maar wat later kwam ook het mannetje, dat eigenlijk dichter bij was, in beeld. Ik ben zeker vijf minuten blijven staan kijken zonder dat ze zich zorgen maakten, zelfs nadat de bok me recht in de ogen gekeken had. Voor mij was dat natuurlijk leuk maar het wordt misschien minder prettig wanneer binnenkort het jachtseizoen geopend wordt, een jager heeft zoveel tijd niet nodig.

https://www.strava.com/activities/5958446119

https://www.strava.com/activities/5958444348

Een gedachte over “Vorselaar 51 en 4 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s