Vorselaar 61 en 3 Km

De maandag is normaal de dag dat ik terug naar de Westhoek keer maar deze keer blijf ik nog een weekje langer, broer is er nog eens een weekje tussenuit met de vriendin en dus blijf ik nog even om hem hier te vervangen.
Deze namiddag was ik wel “vrij”, de hobbyclub van OKRA is terug begonnen en daar heeft moeder mijn gezelschap niet bij nodig. Ik ging dus voor een namiddag rit. Ik vertrok langs Wechel(derzande) en verder door de bossen rond de Lilse Bergen, een van mijn favoriete trajecten in de streek. De eerste 13 Km liggen daarbij vast maar daarna kan het alle kanten uitgaan. Vandaag besloot ik verder noordwaarts te gaan tot aan het Kempisch kanaal en langs daar rond Turnhout te rijden. Daarna zou ik een beetje lukraak knooppunten aan elkaar rijgen om terug te keren. Omdat het jaagpad verderop gesloten zou zijn ben ik wel wat vroeger het kanaal overgestoken, over een voetgangers brug. Toen de knooppunten mij dan terug richting kanaal brachten, besloot ik de knooppunten maar los te laten en volledig op het gevoel terug te keren. Daarbij ging ik dan wel dwars door Turnhout.
Doordat de “hobby” van OKRA al om 4 uur stopt, konden we aansluitend aan mijn rit vrijwel direct nog een wandelingetje in het bos maken.

https://www.strava.com/activities/5953948323

https://www.strava.com/activities/5953946386

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s