De Nete(s) 57 Km

Vandaag wel weer de fiets genomen. Er viel wel wat lichte motregen, eerder wat vochtige lucht, maar dat zou me niet tegenhouden vandaag. Ik reed richting Berlaar tot ik bij de Grote Nete kwam. Die volgde ik dan richting Lier, tot aan de samenvloeiing met de Kleine Nete. Deze volgde ik dan weer terug richting thuis.
Ik kreeg onderweg wel wat meer regen dan ik verwacht had en ook de wind was best stevig.
De foto’s zijn heel puur vandaag, mijn on-line editor wou niet meewerken dus heb ik ze alleen maar verkleind met “paint”.

https://www.strava.com/activities/5942442291

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s