Herentals – Vorselaar 7,5 Km

Vandaag, voor het eerst in 12 dagen, de fiets nog eens laten staan. Ik heb nog lang met het idee gespeeld om weer met de fiets richting Kempen te gaan, geen uitgebreide route maar rechtstreeks met een tussenstop in Gent. De tijden om het in één dag zonder tussenstop te doen zijn, vrees ik, echt wel voorbij. Uiteindelijk liet ik het, met de bui van gisteren in gedachte, toch maar varen en nam dus de trein. Het was geleden van 19 mei dat ik nog eens de trein nam, toen voor een dagje heen en weer naar Oostende.
Vanuit Herentals ging ik naar oude gewoonte weer te voet verder naar huis.

https://www.strava.com/activities/5937778883

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s