sport rit 64 Km

Het was niet echt prettig fietsweer, met veel donkere wolken en een stevig windje, maar het scheen dat de namiddag wel stabiel genoeg zou zijn om toch een ritje te doen. Gisteren passeerde de Cyclo Gent – Wevelgem langs mijn deur en ik besloot deze ook maar eens te volgen, de pijlen zouden vandaag alvast nog wel hangen. Ik koos wel voor de kortste afstand, officieel 68 Km. Zoals gezegd, het was toch niet echt prettig fietsweer. Ik deed uiteindelijk dus wat minder dan de officiële afstand. De rit begint en eindigt eigenlijk in Wevelgem en daarbij zijn de eerste en de laatste paar kilometers dezelfde. Dat stukje heen en terug nam ik er dus niet bij.

https://www.strava.com/activities/5872005604

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s