Ieper 2,5 Km

Vandaag dus inderdaad mijn Kempens bezoek ontvangen. We begonnen met de kleine wandeling rond de Verdronken Weide. Daarna reden we verder naar de Palingbeek waar we eerst wat aten in het restaurant daar. Het ging wat traag en luid, een vrij grote groep aan één kant en een kinderspeelhoek aan de andere, maar het was er wel lekker. Dan zouden we daar een tweede wandeling maken maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen, daar zullen ze op een andere keer nog eens moeten terugkomen.

https://www.strava.com/activities/5868140602

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s