Ieper – Oostende 91 Km

Het was vandaag niet echt mooi fietsweer maar ik ben er dus wel doorgegaan. Dat is het voordeel/nadeel van een roadtrip, gewoon thuis blijf je eerder binnen maar bij een trip ga je ook bij minder goed weer fietsen.
Ik heb nog steeds de oude LF Vlaanderenroute op GPS formaat en die zal ik de volgende dagen volgen. De lus langs Heuvelland deed ik al eerder, met de koersfiets, en die heb ik vandaag dus links laten liggen. Anders zou het wat veel geworden zijn. Ik reed dus eerst rechtstreeks naar Knokkebrug om daar in te pikken op de route. In principe volgt de route vanaf Nieuwpoort het kanaal naar Plassendale maar dat stuk heb ik ook al wel eens meer gedaan en aangezien mijn bestemming voor vanavond Oostende was, bleef ik dus maar dichter bij zee.
Tegen de middag kwam de regen opzetten, niets dramatisch maar vrijwel de hele tijd in min- of meerdere maten motregen. Ook de wind trok nog wat aan maar gelukkig had ik die langs de kust vooral van achter.

https://www.strava.com/activities/5807513556

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s