sport rit 99 Km

Ook vandaag deed ik een stukje van het zaterdag parcours van de rally, in het begin van de rit deze keer. In Vleteren verwachtte ik dat ook te doen, normaal is daar in de buurt ook steeds een special, maar dat was daar niet helemaal duidelijk. Ik merkte wel een hutje van de organisatie maar zag nergens linten of verbodstekens, verwarrend dus.
Het was weer mooi fietsweer maar in de loop van de rit werd de lucht wel grijzer en in de omgeving van Woumen en De Blankaart kreeg ik zelfs met wat gedruppel te maken, geen grote hoeveelheden maar wel echte stevige druppels. Verder stond er ook wat onzichtbare wind, dat wil zeggen dat dat ik hem nergens aan merkte maar toch wel voelde.

https://www.strava.com/activities/5781060143

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s