sport rit 90 Km

Vandaag dus wel terug de fiets genomen. Het was zalig fietsweer, mooi maar niet te warm en niet te veel wind. De rit was tegelijkertijd ook een verkenningsrit, dit weekend heeft namelijk de jaarlijkse gijzelingsactie plaats 😉 . In vroegere tijden kwam ik van de andere kant van het land naar hier voor de rally maar pakweg de laatste 10-15 jaar heb ik er niets meer mee en dan is het als streekbewoner eigenlijk alleen maar hinderlijk 🙂 . Aan het einde van de rit van vandaag, in Hollebeke, deed ik wel een stukje parcours maar dat staat schijnbaar pas zaterdag op het programma dus zou de rit op vrijdag wel moeten kunnen.

https://www.strava.com/activities/5775370255

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s