Ieper – Doornik 71 Km

Zoals gisteren al aangekondigd, vandaag begonnen aan een nieuwe roadtrip naar de Kempen. Na de vorige heb ik gezegd dat ik de volgende keer zou proberen om wat bescheidenere ritten te doen en vandaag is dat alvast gelukt. Mijn bestemming voor vandaag was Doornik, het startpunt van de Schelderoute. Ik maakte daarbij gebruik van de fietsknooppunten.
Bij aankomst in Doornik was er even een schrikmoment. Ik had hier een plaats gereserveerd in de Auberge, de jeugdherberg dus, maar mijn knooppunten liepen niet helemaal tot aan de deur. Toen ik de toeristeninfo passeerde dacht ik van daar dan maar de precieze weg te vragen. Ze wisten me echter te vertellen dat deze momenteel gesloten is. Een telefoontje, nadat ik er op gewezen had dat ik een reservatie had, bracht echter bewijs van het tegendeel en even later bereikte ik mijn einddoel.
Het weer is deze eerste rit alvast redelijk meegevallen. Het was natuurlijk wel overwegend grijs en grauw maar ik heb geen regen gehad. Integendeel, wat later in de namiddag kreeg ik zelfs de zon te zien.

https://www.strava.com/activities/5547949936

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s