Ieper – Bellewaerde 14 Km

Ik vind het tegenwoordig niet goed gaan met de weerberichten, ze spreken elkaar tegen en veranderen om de haverklap. Zelfs met het afgelopen weer hebben ze nog steeds problemen, gisteren sprak men over af en toe wat regen in het westen maar naar mijn gevoel heeft het de hele dag gemotregend met geregeld een bui extra er tussendoor. Hoe dan ook zijn ze het er wel over eens dat het voorlopig niet echt goed wordt. Vanmiddag leek het er echter op dat het wel even droog zou blijven. Om te fietsen had ik er, door de toch wel dreigende wolken en wat negatievere berichten die onweer voorspelden, niet genoeg vertrouwen in en ik deed dan dus maar nog eens mijn wandeling langs Bellewaerde.
Ik geloof dat Defensie op bezoek was in het hospitaal. De lepelaars waren terug op de Verdronken Weide, al hoeven het eigenlijk natuurlijk niet altijd en overal om dezelfde exemplaren te gaan. Ik heb een hekel aan insecten rond mijn hoofd, of tijdens het fietsen al eens in mijn mond, maar als fotografisch vind ik ze wel leuk 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5533156489

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s