De Blankaart 45 en 10 Km

Ik speelde al een tijdje met de gedachte dat ik nog eens naar De Blankaart zou moeten gaan en vandaag leek me wel een geschikte dag. Het is nu bijna totaal anders dan de laatste keer, alles verdwijnt in het hoge gras of de dichtere begroeiing. Toch blijft het een mooie wandeling, zeker als je een vlieg op een bloem al mooi en interessant vindt 😉 maar er hangt natuurlijk nog wel wat groters in de lucht. Ook de lepelaars komen naar hier als ze niet aan de Verdronken Weide rondhangen. Voor alles wat sinds de vorige keer in het hoge gras verdwenen is zie je nu gewoon weer andere dingen.
Eén ding heb ik wel gemist, onderweg naar De Blankaart zag ik nog eens een ijsvogeltje heen en weer vliegen langs en over het kanaal maar daarvoor kon ik mijn camera natuurlijk niet op tijd in gereedheid brengen.

https://www.strava.com/activities/5522456609

https://www.strava.com/activities/5522529366

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s