Ieper 5,5 Km

Ik was bezig met er vandaag nog eens een volledige off-day van te maken maar uiteindelijk maakte ik vanavond toch nog een kleine wandeling. Het laatste stuk, op de Vestingen, was wel wat nat maar die kans zat er natuurlijk altijd nog wel in dus had ik het nodige meegenomen om mezelf en mijn materiaal te beschermen.
Je ziet ze niet dikwijls, de lepelaars, maar ze hangen toch nog altijd wel in de buurt rond, al begonnen deze vanavond weer net aan een verplaatsing naar elders. De foto stelt niet veel voor maar hij was er dus wel degelijk.

https://www.strava.com/activities/5491540287

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s