Hotond – Ieper 86 Km

De foto’s zijn gisteren toch nog gepost geraakt, de netverbinding was op een bepaald moment nogal onstabiel maar later op de avond was het terug beter.
Ik was vanmorgen niet echt gelukkig met de parcours keuze, het was wel mooi in het bos maar voor een sessie mountainbiken had ik niet ingetekend 😉 .
Ook vandaag heb ik er enkele hoeken afgereden. Ik reed nog steeds op GPS en dan zie je een eindje op voorhand dat er een beetje een onzinnige lus aankomt die je makkelijk kan afsnijden. Zo deed ik niet de mij bekende beklimming van de Tiegem maar reed ik over een onbekende parallelweg op de flank. Ook een grote lus rond Kortrijk liet ik liggen. Toen ik voorbij Kortrijk terug op de route kwam, waren daar ineens weer bordjes. Die volgde ik dan tot aan de Palingbeek. Daar vond ik mijn route compleet, de rest deed ik reeds in mijn proloog en ik ging niet voor de pret de kasseien van de Palingbeek nog eens doen. Bovendien was ik ook wel blij om thuis te komen, wanneer het wat omhoog ging voelde ik toch dat de energie stilaan op was.
Al bij al was het een mooie trip. Ik ga er zo nog wel wat gelijkaardige maken maar dan wel in kortere etappes, vooral de stevige etappes op de terugweg hakten er toch wel in.

https://www.strava.com/activities/5446196244

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s