Ieper 16 Km

Na de kortere avondwandeling van gisteren ging ik vandaag weer voor de volle afstand, langs de andere vijver. Ik heb er lang over gedacht om nog eens op verplaatsing te gaan, naar de “bergen”, maar uiteindelijk liet ik me toch tegenhouden door het weer. Achteraf had ik daar geen spijt van, het was best wel guur. Het was al koud en winderig bij vertrek maar onderweg ging het dan ook nog eens geregeld regenen, maar één keer wat steviger maar ook daarna ging het nog wel miezeren. Ik was beter weer wat geduldiger geweest en terug vanavond gaan wandelen, momenteel is het best mooi.

https://www.strava.com/activities/5361343638

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s