Ieper 7,5 Km

Ik heb er vandaag lang mee gewacht maar uiteindelijk heb ik toch nog mijn wandelingetje gemaakt. Ik beperkte me wel tot de kortere versie van gisteren, zonder de vijver dus. Ik had vorige week van 2 onafhankelijke voorbijgangers, wijzend op mijn camera, gehoord dat er zich rond de Verdronken Weide een ree zou ophouden. Dat leek me eerder onwaarschijnlijk, het is er mooi groen om te wandelen maar het is wel een eerder smalle strook en ze wordt inderdaad druk bewandeld. Op deze rustigere avond heb ik echter duidelijk kunnen vaststellen dat het toch zo is. Ik had dus een zalige avond, daar kan geen TV-avond tegenop 🙂 . Verder gebeurt het trouwens ook zelden dat ik vissen fotografeer.

https://www.strava.com/activities/5357053261

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s