Ieper 14 Km

Ik heb vanmorgen weer een hele tijd gedacht om vandaag te fietsen, al was het eventueel maar als verplaatsing om te gaan wandelen. Het KMI gaf wel regen maar andere indicaties zagen er wel goed uit. Tegen de middag zagen die andere indicatoren echter ook meer en meer kans op een paar stevige buien en, aangezien ik geen zin heb om daar met de fiets in terecht te komen, bleef de fiets weer op stal. Ik wandelde dan nog maar eens langs Bellewaerde. Het bleef uiteindelijk wel droog maar ik geloof dat ik daarbij wel een portie geluk had, ik ben ervan overtuigd dat ik vrij nabij een regengordijn zag. Ook boven mij werd het wel eens erg donker maar daar viel op die moment nog niets uit.
Ik fotografeerde de afgelopen dagen al verscheidene schildpadden maar dat is eigenlijk niet zo mooi, die beesten horen hier niet te zijn. Het is natuurlijk al lang geen nieuw fenomeen meer maar zowat overal waar je langs waterwegen of plassen komt zie je ze massaal tegenwoordig. Vandaag zag ik zelfs een meerkoet die er eentje uit haar nest moest verjagen.

https://www.strava.com/activities/5318187761

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s