kanalen 56 en 23 Km

Ik reed vanmorgen naar het Albertkanaal om langs daar het Antitankkanaal te vinden. Ik fiets eigenlijk eerder zelden langs het antitankkanaal terwijl ik het wel een prachtige rit vind, door het groen langs het water en de geschiedenis. Misschien moet ik het toch een keer meer doen. Het pad is wel wat watergevoelig, het wordt dan snel erg modderig, maar daar heb je momenteel weinig last van. Aan het eind van het antitankkanaal ging ik dan nog even langs het Kempisch Kanaal alvorens mijn weg terug naar huis te vinden.
Na de middag deed ik met moeder dezelfde weg terug naar het Albertkanaal maar daar gingen we de andere kant uit, richting Herentals.

https://www.strava.com/activities/5177415188

https://www.strava.com/activities/5177391813

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s