sport rit 59 Km en Vorselaar 4,5 Km

Vanmorgen deed ik nog eens mijn ritje langs Nete en Netekanaal naar Duffel en terug maar voor een keer eens met de koersfiets. Ik haalde bij deze gelegenheid nog eens een gemiddelde van ruim boven de 28 KmH. Tot voor enkele jaren was dat nog gewone standaard maar tegenwoordig is dat al best snel, zo dikwijls doe ik dat niet meer. Op de terugweg was het trouwens best lastig met de wind op de kop, niet dat er zeer veel wind stond maar het verschil tussen heen en terug was wel goed voelbaar.
Na de middag hebben we dan een kleine verplaatsing gemaakt om nog eens in andere hoek van Vorselaar te wandelen. Niet dat die 3 Km op zich onoverkomelijk zijn maar ze zijn een beetje saaier heen en terug en voor moeder zou het zo toch wat lang geworden zijn. Nu was het gewoon een erg mooie wandeling.

https://www.strava.com/activities/5170852200

https://www.strava.com/activities/5172100540

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s