Ieper 11 Km

Vandaag was zo’n beetje een dag als maandag, ik wilde eigenlijk wel weer gaan fietsen maar enkele buitjes beslisten daar anders over. Ik deed ook dezelfde wandeling als maandag, zoals ik toen al zei: “ik deed ze al zo dikwijls maar ze is altijd wel mooi”. Bovendien wou ik wel eens zien of ik de lepelaars terug zou zien, dat bleek overigens niet het geval te zijn. Ik weet niet of ik ze vandaag gewoon even gemist heb of dat ik maandag veel geluk had om ze te spotten tijdens een korte tussenstop.

https://www.strava.com/activities/5131640952

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s