door het vlakke land 69 Km

Ik deed vandaag de dikkebandenrit die ik maandag nog terzijde liet liggen vanwege het weer. Ik zocht daarvoor nog eens het gezelschap van Jaek en Nink, door het vlakke land deze keer. Ik vond hun spoor in Lo en verliet het terug nabij de Knokkebrug. Van daar keerde ik, met nog een ommetje langs de Blankaart, terug naar huis. Zo’n ommetje langs de Blankaart is eigenlijk altijd wel de moeite waard.
Het weer oogde prachtig maar de wind was wel terug een heel stuk steviger. Het was dikwijls stoempen.

https://www.strava.com/activities/5126030952

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s