Ieper – Gasthuisbossen 19 Km

Drie trage dagen achter de rug. Vrijdag heb ik van de relatieve kalmte in de voormiddag geprofiteerd om mijn inkopen te doen maar donderdag en zaterdag ben ik gewoon de deur niet uit geweest. Binnenshuis was het trouwens ook niet altijd even aangenaam. Ik houd echt wel van mijn zolder studiootje maar bij wat extreem weer – grote hitte, zware regenval en dus ook sterke wind – is het toch een beetje minder comfortabel.
Vandaag was het eindelijk terug een stuk rustiger, met een eerder kleine kans op nog een bui, en dus konden de benen nog eens gestrekt worden. Ik maakte er dan maar meteen een vrij stevige wandeling naar de Gasthuisbossen van.

https://www.strava.com/activities/4946267825

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s