Ieper 11 Km

Vandaag de dag begonnen met een ochtendwandeling. Dat is niet mijn gewoonte hier in Ieper maar ik had ervoor gezorgd dat ik vanmorgen niets te doen dat niet even kon wachten, zodat ik dus kon gaan wandelen voor de regen kwam. Uiteindelijk was dat niet echt nodig, de regen kwam duidelijk wat later dan aanvankelijk voorspeld. Het stelde me wel in staat om nog enkele keren droog heen en weer naar de wasserij te gaan, daarmee is dat ook weer even achter de rug.
Mijn wandeling van vanmorgen werd mijn klassieke Ieper wandeling. Er waren al vroeger wat signalen maar je ziet nu stilaan de natuur echt wel ontwaken. Rond Zillebeke Vijver was schijnbaar ook een lenteschoonmaak gebeurd, het resultaat ervan vind ik echt wel beschamend.

https://www.strava.com/activities/4924151264

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s