sport rit 79 Km

Na de afstand van gisteren koos ik vandaag voor de hoogte, ik deed dus nog eens mijn bergritje. Het is wel wat jammer dat daar momenteel de Catsberg niet bij is, met de fiets zou het wel geen probleem zijn maar ik ga voorlopig toch maar de grens niet over. Overigens is de Baneberg, de extra bult op de Rodeberg die ik er nu op de terugweg bij doe, ook niet te versmaden.
De wind was nog altijd erg onaangenaam maar ik benaderde hem vandaag eerder rustig, het constante op en af was al inspanning genoeg.

https://www.strava.com/activities/4907483500

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s