sport rit 117 Km

Ik koos vandaag voor een wat langere rit, de rit die ik een tijdje geleden nog even uitstelde vanwege de regen die toen dreigde. Vandaag was er van regen geen sprake en de nog steeds wel stevige wind kon me niet tegenhouden. De rit begon aan hetzelfde tempo als die van gisteren, na 60 Km had ik weer een gemiddelde van 25 KmH. Vandaag restte me wel nog wat meer tijd om dat tempo op te krikken naar een toch nog deftig niveau.
De rit begon via Kortrijk en het kanaal van Bossuit naar de Schelde. Dat is ook de aanloop naar mijn kleine sectie Vlaamse Ardennen maar die liet ik nog even rechts liggen, dat is voor een volgende keer. Alleen de Tiegem die deed ik wel omdat ik, met mijn beperkte terreinkennis, daar over moet om aan de Leie te geraken.

https://www.strava.com/activities/4901102411

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s