Vosselaar – Kasterlee 60 en Vorselaar 6 Km

Bitter koud bij het vertrek vanmorgen maar wel met een helderblauwe hemel en dus heel mooi fietsen. Na de Netevallei gisteren deed ik vandaag mijn 2° favoriete Kempense rit, door de bossen. De eerste 20 Km zijn daarbij vrij standaard maar voor het vervolg zijn meerdere optie, een beetje met de natte vinger. Vandaag leverde dat een mooie nieuwe combinatie op. Vanaf Lichtaart koos ik voor de grotere weg om terug te keren, om voor het eten terug thuis te zijn.
Bij onze wandeling trokken we op avontuur in eigen dorp, door een onbekende pad in te slaan. Die pad verdween zowat in een grasvlakte. Het was wat minder evident maar het bleef langs de rand van het bos wel behoorlijk goed begaanbaar. Een bonus was dat we vanaf de weide in het bos een paar reeën konden spotten. Ze verdwenen een beetje vlug voor de foto maar waren wel goed te zien. In het bos vonden we uiteindelijk terug een redelijk pad. Toen we daarna op het echte wandelpad terechtkwamen bleek echter dat we eigenlijk in een niet publiek toegankelijk deel van het bos zaten, bleek uit een kleine “verboden toegang” sticker langs de kant. Mogelijk is dat om het wild niet teveel te verstoren, onze excuses daarvoor maar vanuit onze richting was daar nergens een indicatie van.

https://www.strava.com/activities/4865897358

https://www.strava.com/activities/4865893072

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s