Lier 51 Km en Grobbendonk 4 Km

Vanmorgen de dag begonnen met een ritje, mijn ritje rond Lier. Het was deze ochtend koud en grijs, dat was weer even wennen na de afgelopen week. Veel wind was er niet maar hij was wel echt koud. Ik had wel mijn cameraatje mee maar vond met deze grijze lucht geen foto-inspiratie tijdens mijn rit. Toch is het altijd wel mooi fietsen langs het water.
De namiddag wandeling ging richting Grobbendonk, vanwaar we op de terugweg konden genieten van een lekker ijsje. Het koude windje was ondertussen vrijwel volledig weg en gaandeweg kwam zelfs de zon tevoorschijn om een beetje kleur in de omgeving te brengen.

https://www.strava.com/activities/4858919350

https://www.strava.com/activities/4858915415

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s