sport rit 84 Km

Mijn rit ging vandaag via Roeselare naar de Leie. Die zou ik volgen tot Wervik maar een omleiding bij het uitrijden van Kortrijk besliste er anders over. De omleiding bracht me langs de grote weg naar Bissegem en ik keerde dan maar van daar terug naar Ieper in plaats van terug de Leie en verderop Wervik op te zoeken.
Na mijn eerder stevige rit van gisteren deed ik het vandaag berust een stuk rustiger. Een wat sportievere rit als gisteren is wel leuk tussendoor maar ik ga/kan dat niet meer alle dagen doen, zelfs niet alle weken veronderstel ik. Zo’n rustige rit zonder te grote inspanningen is trouwens ook best te genieten.

https://www.strava.com/activities/4830338657

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s