sport rit 99 Km

Na de bergjes van gisteren koos ik vandaag voor vlak. Ik reed naar de Moeren, veel vlakker kan niet. Nu zijn de Moeren met deze wind geen evidente bestemming, als je geen Flandriën bent, maar het was alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens in die richting ging en dus had ik daar wel zin in. Overigens stond de wind in de Moeren nog redelijk gunstig, het was maar de weg terug die lang en lastig was.
Ik was trouwens best blij met mijn snelheid van vandaag. Ik kon ze vlot opbouwen op de heenweg weg maar ook nog redelijk vasthouden op die lange weg terug. Ik had tot dusver dit jaar het gevoel dat er van het sportieve in mijn lichaam niet veel meer overschoot maar schijnbaar rest er toch nog iets van.

https://www.strava.com/activities/4824955852

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s