Diksmuide en de IJzer 70 Km

Na de wandeling van gisteren wou ik vandaag liever nog eens fietsen. Even leek het weer roet in het eten te gooien toen net voor de middag een donkere hemel en enkele buien verschenen maar ze trokken voorbij en de blauwe hemel keerde terug. Ik vertrouwde er dan maar op dat de buien weg zouden blijven voor de rest van de dag en nam dus de fiets.
Ik zou de rit langs Diksmuide doen die ik 2 weken geleden wou doen maar toen vroegtijdig onderbrak vanwege de felle wind. Aanvankelijk dacht ik dat er vandaag vrijwel geen wind was maar dat bleek al vlug weer stevig tegen te vallen. Toch zou ik het me deze keer niet laten tegenhouden om in Diksmuide nog een eindje verder te gaan langs de IJzer, als het ware in een grote lus rond de Dodengang. Het was wel hard werk maar toch leuk.

https://www.strava.com/activities/4680005199

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s